Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Pezsgőlocsolás, belvárosi rallik: bemutatjuk a Magyar Péter
  2024-03-20 22:01:49, szerda
 
 




PEZSGŐLOCSOLÁS, BELVÁROSI RALLIK: BEMUTATJUK A MAGYAR PÉTER MÖGÖTT ÁLLÓ VÁLLALKOZÓT


Mintha csak Mártha Imréről hallanánk... Jachtok, nők, vitorlások, drága külföldi utak - ez Barlay Kristóf, ,,életművész", Magyar Péter barátja.


Barlay a cégadatbázisban egyéni vállalkozóként szerepel, de egy sor jól fizető biznisz köthető a nevéhez. Ő volt annak a sok millióba került baloldali tüntetésnek az egyik szervezője, ahol egymást érték a baloldali fellépők és résztvevők. Barlay kedvenc időtöltése - saját bevallása szerint - ,,pezsgőt locsolni" és a pesti belvárosban milliós luxusautókkal rallizni...







Jachtok és nők - A pezsgőlocsoló ,,életművész" és az önjelölt politikus


Magyar Péter vállalkozó jó barátjának egy tipikus Tik-Tokvideóján tucatnyi nő integet egy jachton, a felirat: ,,Barlay Summer, az aláfestő zene címe pedig: "We Want Some Pussy." - így néz ki Barlay Kristóf, Magyar Péter vállalkozó jó barátjának egy tipikus Tiktok-videója...


A videó

Link


Angolul tudók figyelmébe ajánljuk az aláfestő zene címét: ,,We Want Some Pussy"...

Magyar Péter korábban azt írta magáról, hogy nem ő szokott jachtozni, igaz, nem sokkal később kikerült róla egy kép, amelyen éppen egy hajó kormányánál pózol. Akár jachtozik Magyar Péter, akár nem, lehetősége biztosan volna rá. Barátja révén sokféle földi örömben lehet része...







Barlay Kristóf, akivel együtt propagálták a közösségi médiában Magyar március 15-ei rendezvényét, Barlayyacht néven ugyanis jacht- és vitorlásbérbeadással is foglalkozik. Honlapjukon arról írnak, hogy ,,a vadiúj flottánk (sic!) mind az 5 hajója környezetbarát, elektromos motorral van felszerelve."

Barlay a fővárosi éjszakai élet jól ismert alakja, aki 2019-ben azt írta rendezvényszervező vállalkozásáról:

,,Június elején hatalmas megtiszteltetés ért minket, megnyertük a Heineken Budapest Nightlife Awards Legjobb Partyszervező díját. Mai napig felfoghatatlan! (...) az utána következő ünneplésről, pezsgőlocsolásról, beszédekről, fotózkodásról, Teslázásról, rallyzásról a belvárosban nem is beszélve..."







Közösségi médiás bejegyzései alapján Magyar Péter barátja egy igazi aranyifjú életét éli, síeléssel, vitorlázással, drága külföldi luxusutakkal. A magát az Instagramon ,,életművész" névvel illető Barlay időnként Dallasban vezet egy elegáns Mercedest, máskor Baszkföldön pózol egy szörfdeszkával, januárban a horvát tengerparti fotóit teszi közszemlére, december végén szivarozik, novemberben zalai golfozását teszi közzé egy videón.







Barlay a közös tüntetés kapcsán azt üzente Magyar Péternek a közösségi médiában, hogy ,,teljes erőbedobással megyünk előre".
A baloldali sajtó új üdvöskéje egyébként a Magyar Nemzetnek arról beszélt, hogy a mostani rendezvény költsége közel 20 millió forint lehetett, ebből, ahogy ő fogalmazott, ,,pár milliót" ő fizetett, a további finanszírozásban pedig hazai vállalkozók segítették. Azt azonban már nem árulta el, hogy kik ezek a vállalkozók. A Tények szerint egyébként a rendezvény ennél sokkal többe, akár 150-200 millióba is kerülhetett.

Ami a március 15-ei rendezvény résztvevői körét illeti, az hemzsegett a baloldali fellépőktől és tüntetőktől. Előbbi kapcsán elég csak Nagy Ervinre, Epres Attilára, Madarász Évára utalni, vagy arra, hogy az ismert liberális, Koncz Zsuzsa dala szólt a hangszórókból.
Életművész és jachtkirály: ,,Teljes gőzzel megyünk előre!"







A tüntetők kapcsán még a szélsőbaloldali Mérce nevű oldal is beszédes következtetésekre jutott:
,,Szóba elegyedve néhányukkal hamar kiderült, hogy a kiábrándult fideszesek már megint az Óperenciás-tengeren is túl maradtak: csak elkötelezett ellenzéki emberekkel találkoztam a tömegben. Több összefogás-szavazó, pár kiábrándult mi hazánkos, néhány első választó fiatal, sőt egy volt kisgazdapártos, most 2RK-s (Vona Gábor pártja) is biztosan ott volt péntek délután az Andrássyn. Olyan résztvevővel viszont nem sikerült beszélnem, aki a közelmúltban a Fideszre szavazott volna."

Hogy pontosan kik finanszírozták Magyar rendezvényét, és mennyit adott bele ebbe Barlay, az továbbra is megválaszolatlan kérdés.

Egy biztos: Barlay életmódja nagyon hasonlít az ideje jelentős részét Amerikában elütő Gyurcsány-fiókáéra, a sokszoros milliárdos Mártha Imre fővárosi cégvezéréére.


Link


Jachtok, nők, vitorlások, drága külföldi utak - ez Barlay Kristóf életművész, Magyar Péter barátja.

Link








DÖBBENETES RÉSZLETEK: EGYKORI MUNKATÁRSA LELEPLEZTE AZ AGRESSZIV, ÖMIMÁDÓ MAGYAR PÉTERT


A Mandiner felvette a kapcsolatot Varga Judit egyik neve elhallgatását kérő volt kollégájával, aki közvetlenül a miniszter mellett dolgozott. Mielőtt a forrás elvállalta volna a munkát , már figyelmeztették arra, hogy vigyázzon Magyar Péterrel, biztosan mindenbe bele akar majd szólni, mert nehezen viseli, hogy a felesége többre vitte, mint ő, ráadásul a pár házassága is meglehetősen viharos, nem viselkedik szépen a feleségével.

Pétert úgy írták le nekem, hogyha meghalna egy barátja, csak azért menne el a temetésére, hogy a sír felett ugráljon, és válogatott szidalmakkal becsmérelje az elhunytat, amiért idő előtt halt meg és nem járta ki neki, amit kért"

- fogalmazott a forrás, majd hozzátette, mivel a felettese az igazságügyi miniszter volt, csak rá kellett hallgatnia, ezért igyekezett Magyart minél távolabb tartani magától.

Mindenki tudta, hogy Magyar nem egy könnyen kezelhető illető, hirtelen csattan, mindenkit kiszekíroz maga körül, és úgy képzeli, mindenkinél mindent jobban tud"

- tette hozzá.

Széles körben tudható volt, hogy az ellenzék új felfedezettje és Varga Judit házassága viharos volt. Szavai szerint egyértelmű, hogy ezért elsősorban a gyenge mentális állapotú Péter felel. Ez forrásunk számára két héttel munkába állását követően vált teljesen egyértelművé, mikor az egyik reggel Varga Judit beérve az irodába lelkileg érzékelhetően magán viselte a családi történeseket.

Látszott, hogy feldúltan, otthoni heves veszekedésből érkezik, és egyből elkezdte sorolni, hogy a férje milyen válogatott szidalmakkal próbálta ismét megalázni"

- mondta a forrás, aki szerint Magyar folyamatosan Varga Judit érdemeit próbálta kisebbíteni, és úgy beállítani, hogy mindent, karrierjét általában is neki köszönheti, nem pedig saját tehetségének és rátermettségének. ,,Péterben mindig volt egy erős adag frusztráltság, a tekintetben, hogy miért nem ő lett a miniszter, éppen ezért próbálta Varga Judit miniszterségét úgy értelmezni, mintha ez kicsit rá is vonatkozna. Ez Juditnak is nagy küzdelem volt" - tette hozzá.

Kiemelte, nem véletlen osztotta meg minden volt kollégája Varga Judit emlékezetes, családon belüli erőszakkal kapcsolatos videóját, mert bár ezt senki nem kérte, de az évek során azt látták a miniszteren, hogy a mindennapjai hasonló körülmények között telnek, és így közvetetten az övéik is. Állítása szerint számtalan olyan eset is volt, hogy a szolgálati autóban, telefonálás közben is, a telefonból kihallatszódva Magyar finoman sem helyénvaló módon beszélt Varga Judittal, becsmérelte, szekírozta. Informátoruk közölte azt is, hogy Magyar folyamatosan a miniszter önbecsülését próbálta tönkretenni - csak a miniszter lelkierején múlott, hogy ez nem sikerült.

Ez az, amit mi is megéltünk Varga Judittal együtt"

- mondta.

A korábbi igazságügyi miniszternek a volt munkatárs szavai szerint nem véletlenül volt az áldozatsegítés a szívügye. Mikor 2019-ben átvette a tárca vezetését, három áldozatsegítő központ létezett hazánkban, ahova tudtak fordulni a családon belüli erőszakot elszenvedők. Varga Judit miniszterségének végére lett ezekből 17. A volt munkatárs arról is beszélt, hogy szintén a miniszter lelkierejét mutatja, hogy az olyan egyeztetéseket is profin tudta megcsinálni, amikor a szakértők a lelki párkapcsolati erőszakról beszélve nagyon hasonló eseteket említenek ahhoz, ahogy Magyar Péter viselkedett vele.

Péternek van egy kifejezetten terhes, konfliktusos személyisége, sokszor járt be a minisztériumba és ez mindenki számára kifejezetten idegesítő, feszélyező volt"

- jelezte.

Informátoruk elmondta, sok mindent elárul a politikai babérokra törő sértett exférjről, hogy többször is előfordult olyan, hogy egy rendezvényre, ahol sok magas beosztású ember megjelent, Magyar mindenképp kikönyökölte, kikönyököltette magának, hogy részt vehessen ezeken, még akkor is, amikor mások nem vittek, nem vihettek a házastársakat, de Varga Juditra tekintettel végül ezt megengedték neki.

Magyar akkor is ott akart lenni az első sorban"

- tette hozzá.

Forrásuk szerint már korábban is felvetődött Varga Juditban, hogy elváljon Magyartól, ám ezt akkor azért nem tette meg, mert azon felül, hogy nagyon szereti a gyermekeit, akiknek az lenne a legjobb, ha egy teljes családban nőnének fel, félt attól is, hogy mivel korábbi párjának kiszámíthatatlan a természete, vajon mit lépne a válás hírére. Megtudták többek között azt is, hogy amikor megkezdődött a minisztériumi munka Varga Judit kinevezésekor, Magyar egyből ,,megpróbált odafigyelni arra, mit csinál a sajtóosztály. Közvetlenül is".

Az volt az érzésünk, hogy ez volt az alku, hogy a minisztériumi sajtóra Magyar ráláthat, hogy érezze, hogy ő is fontos"

- közölte.


Döbbenetes részletek: egykori munkatársa leleplezte az agresszív, önimádó Magyar Pétert

Link



Kiderültek a részletek Magyar Péter és Varga Judit veszekedéséről

Link



Magyar Péter a feleségével "agresszív, megfélemlítő, fenyegető" volt

Link



Magyar Péter most sem tudott bemutatni semmilyen bizonyítékot - videó

Link



Kocsis Máté Magyar Péterről: üres locsogás-fecsegés, amit csinál

Link



Bayer Zsolt a saját feleségét és barátait lehallgató Magyar Péterről

Link



Övcsattal ütötte, rendszeresen verte Varga Juditot a zsaroló Magyar Péter - takarodjon a közéletből!

Link


Frizbi különkiadás: Varga Judit exkluzív interjú

Link



Magyar Péter az Orbán-rendszer Prigozsinja - és pont annyit is érMagyar Péter az Orbán-rendszer Prigozsinja - és pont annyit is ér

Link



Hadházy Ákos: Magyar Péter Lúdas Matyi helyett Döbrögi kirúgott íródeákja

Link










 
 
0 komment , kategória:  Média  
Címkék: finanszírozásban, kiszámíthatatlan, miniszterségének, megválaszolatlan, rátermettségének, szélsőbaloldali, figyelmeztették, megtiszteltetés, vállalkozásáról, cégadatbázisban, kikönyököltette, finanszírozták, áldozatsegítés, miniszterségét, vállalkozóként, kihallatszódva, egyeztetéseket, kisgazdapártos, veszekedéséről, felfoghatatlan, környezetbarát, szörfdeszkával, pezsgőlocsolás, minisztériumba, fotózkodásról, pezsgőlocsoló, luxusautókkal, vitorlázással, partyszervező, frusztráltság, veszekedésből, hangszórókból, elhallgatását, minisztériumi, kinevezésekor, érzékelhetően, cégadatbázisban egyéni, egyik szervezője, baloldali fellépők, pesti belvárosban, pezsgőlocsoló „, önjelölt politikus, tipikus Tik-Tokvideóján, aláfestő zene, tipikus Tiktok-videója, hajó kormányánál, közösségi médiában, vadiúj flottánk, fővárosi éjszakai, utána következő, igazi aranyifjú, elegáns Mercedest, Magyar Péter, BELVÁROSI RALLIK, BEMUTATJUK MAGYAR PÉTER MÖGÖTT ÁLLÓ VÁLLALKOZÓT, Mártha Imréről, Barlay Kristóf, Barlay Summer, Want Some Pussy, Want Some Pussy”, Heineken Budapest Nightlife Awards Legjobb Partyszervező, Magyar Péternek, Magyar Nemzetnek, Nagy Ervinre, Epres Attilára, Madarász Évára, Koncz Zsuzsa, Vona Gábor, Mártha Imre, DÖBBENETES RÉSZLETEK, EGYKORI MUNKATÁRSA LELEPLEZTE AZ AGRESSZIV, ÖMIMÁDÓ MAGYAR PÉTERT, Varga Judit, Magyar Péterrel, Varga Judittal, Varga Juditra, Varga Juditban, Magyar Pétert, Kocsis Máté Magyar Péterről, Bayer Zsolt, Magyar Péterről, Varga Juditot, Orbán-rendszer Prigozsinja, Hadházy Ákos, Magyar Péter Lúdas Matyi,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Akarat  Facebookon kaptam  Alázat  Kaffka_Margit  Az igazi szeretetért rendszeri...  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  Fehér virág  Mindig jusson idő nevetni  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Neked tudnod kell  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Png csokor  Tavaszi kép  Png rózsa csokor  A Megváltó szolgálatában  Leonardo da Vinci gondolata  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Csak a fogyatkozás látható  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Akarat  Akarat  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Alázat  Nagyon különös  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Kaffka_Margit  Egy hatékony szolga  Jó éjszakát  Png telefon  Nem tudhatod  Png fotel  Örülök, hogy látlak!  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Popper Péter szavai  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Idő  Png kutya  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Alázat  Még csak most kezdődik a nap  Nem számIt  A boldog családok mind hasonló...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Soha ne kedvezz...  Tavaszi kép  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Még csak most kezdődik a nap  Alázat  Régi emberek, akikre máig büsz...  Fekete-erdő desszert  Png rózsa csokor  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam Krisztinától  Még csak most kezdődik a nap  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
cégadatbázisban egyéni, egyik szervezője, baloldali fellépők, pesti belvárosban, pezsgőlocsoló &#8222, önjelölt politikus, tipikus Tik-Tokvideóján, aláfestő zene, tipikus Tiktok-videója, hajó kormányánál, közösségi médiában, vadiúj flottánk, fővárosi éjszakai, utána következő, igazi aranyifjú, elegáns Mercedest, horvát tengerparti, közös tüntetés, baloldali sajtó, mostani rendezvény, további finanszírozásban, rendezvény ennél, március 15-ei, baloldali fellépőktől, ismert liberális, tüntetők kapcsán, szélsőbaloldali Mérce, kiábrándult fideszesek, volt kisgazdapártos, ideje jelentős, sokszoros milliárdos, kapcsolatot Varga, miniszter mellett, forrás elvállalta, felesége többre, igazságügyi miniszter, könnyen kezelhető, gyenge mentális, egyik reggel, irodába lelkileg, családi történeseket, férje milyen, erős adag, évek során, mindennapjai hasonló, szolgálati autóban, telefonból kihallatszódva, miniszter önbecsülését, miniszter lelkierején, korábbi igazságügyi, volt munkatárs, tárca vezetését, családon belüli, miniszter lelkierejét, olyan egyeztetéseket, lelki párkapcsolati, kifejezetten terhes, politikai babérokra, első sorban&#8221, teljes családban, válás hírére, minisztériumi munka, minisztériumi sajtóra, részletek Magyar, saját feleségét, zsaroló Magyar, finanszírozásban, kiszámíthatatlan, miniszterségének, megválaszolatlan, rátermettségének, szélsőbaloldali, figyelmeztették, megtiszteltetés, vállalkozásáról, cégadatbázisban, kikönyököltette, finanszírozták, áldozatsegítés, miniszterségét, vállalkozóként, kihallatszódva, egyeztetéseket, kisgazdapártos, veszekedéséről, felfoghatatlan, környezetbarát, szörfdeszkával, pezsgőlocsolás, minisztériumba, fotózkodásról, pezsgőlocsoló, luxusautókkal, vitorlázással, partyszervező, frusztráltság, veszekedésből, hangszórókból, elhallgatását, minisztériumi, kinevezésekor, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 84 db bejegyzés
Összes: 4845 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2584
  • e Hét: 22403
  • e Hónap: 62224
  • e Év: 240099
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.